Кубрат Пулев продължава да е уверен, че може да стане

...
Кубрат Пулев продължава да е уверен, че може да стане
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Руис ми е една идея по-удобен, но и мога да победя и него, и Джошуа

Кубрат Пулев продължава да е убеден, че може да стане международен първенец. Българският професионален боксьор се завърна в София след успеха си против Райдел Букър и съобщи, че гледа към мача за международната купа.

Там негов противник доникъде на идната година би трябвало да е спечелилият от реванша сред Анди Руис и Антъни Джошуа.

" И двамата са победими, и двамата са преодолими. Въпрос на обстановка, на подготовка, даже и на малшанс на самия кръг. Може би, Анди Руис ще ми е една концепция по-удобен. Но не се знае - видяхте последния мач на Джошуа, той беше драматичен. Подцени ли съперника, само че беше доста по-слаб от Анди Руис. Така че не се знае в този мач какво ще се случи ", сподели Пулев.

Той уточни, че се усеща доста мощен. " (Ставам) Все по-добър и по-добър. Имам възприятието, че на 60 ще съм най-хубав. Спечелването на колан ще е сбъдната фантазия. Това ще ми осмисли дните и живота, и всичко, което съм правил досега. "

Фотогалерия: Победата на Кубрат Пулев над Райдел Букър >

Пулев посочи, че по време на дългата подготовка в чужбина родината му е липсвала доста. " България е парадайс за мен. За някои хора може да е пъкъл, само че за мен е парадайс. Идваше ми да целуна земята. "

Боксьорът е останал впечатлен от отношението на американците. " Там правят оценка всичко, когато е качествено, без значение дали е тяхно или непознато. Не е като тук всичко наше да се плюе, а на непознатото да се радваме. "

" Тази победа беше всичко за Кубрат, тъй като без нея нямаше да приказваме в този момент за международните трофеи. Той заложи доста ", сподели мениджърът му Ивайло Гоцев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР