Кубрат Пулев продължава да е убеден, че може да победи

...
Кубрат Пулев продължава да е убеден, че може да победи
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Джошуа го пазят, аз мога да го победя

Кубрат Пулев продължава да е уверен, че може да победи Антъни Джошуа. Българинът трябваше да има мач със международния първенец по бокс за експерти, само че поради травма вместо него за срещата в Кардиф излезе Карлос Такам.

Джошуа остана на международния връх след победа с механически нокаут, провокирал доста мнения.

" Пазят го Антъни Джошуа. Доста противоречиво присъждане на съдията да приключи мача. Все отново това не е аматьорски бокс. А Такам не беше в положение, което да постанова прекъсване на багра. И самият рефер по-късно не даде пояснение за какво е взел сходно решение. Общо взето нищо в този пердах не ме изненада. Очаквана развръзка. Този мач удостовери и мнението ми, че в случай че съм здрав и добре квалифициран, ще удрям Джошуа. Британецът не е освен това от мен ", сподели Пулев, представен от " Труд ".

Българинът договаря за мач за купата в Световната боксова асоциация (WBA). Плановете са Пулев да се срещне с пуерториканеца Фрес Окендо в Чикаго.

" Интересува ме сходен мач. Смятам, че ще притихнал страхотна церемония вечер пред доста фенове, защото има доста огромни общности и от двете страни в Чикаго ", съобщи Пулев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР