Кубрат Пулев показа, че си е научил добре уроците по

...
Кубрат Пулев показа, че си е научил добре уроците по
Коментари Харесай

Кобрата вече праща само въздушни целувки

 Върнаха лиценза на Кобрата
Кубрат Пулев сподели, че си е научил добре уроците по предварителна защита на половото принуждение, които посещаваше в последните седмици.

Българската звезда в професионалния бокс беше изпратен на особено образование поради държанието си по отношение на репортерката Дженифър Равало, която отнесе целувка в устата след успеха на Пулев над Богдан Дину през март. Тя се оплака от него, а Спортната комисия на Калифорния лиши краткотрайно лиценза му за щата и го санкции с 2500 $.

Преди дни Кобрата се яви на наново чуване и сподели усъвършенстване по тематиката, а лицензът му беше възобновен.

Само дни след чуването боксьорът в тежка категория се изправи пред първото си тестване при изявление край кръга с друга американска журналистка - Хелън Йее. Любопитното е, че тя беседва с него и преди мача му с Дину, а след историята с Равало доста почитатели на Кобрата я бъркаха с нея и я нападнаха в обществените мрежи за това, че му основава проблеми.

Първата част от диалога мина в закачлив звук, като Пулев приказва за проблемите си от последните месеци, а по-късно насочи вниманието към за устрема си към международната купа. Още при започване на изявлението се появи трети участник, който посочи, че това е изявление без целувки.

Пулев още веднъж сподели, че е целунал Равало, воден от вълнението си след успеха против Богдан Дину.

" Това беше смешка, която евентуално другите не схванаха. Затова няма да го върша повече. Ако някой желае да ме целуне, може да го направи, само че аз няма да целувам никого. Научих, че първо би трябвало да запитвам ", споделя Пулев и праща въздушна целувка на камерата.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР