Кубрат Пулев отправи надъхващо обръщение към българския народ в навечерието

...
Кубрат Пулев отправи надъхващо обръщение към българския народ в навечерието
Коментари Харесай

Кобрата: Готов съм да умра за българския народ

Кубрат Пулев насочи надъхващо послание към българския народ в навечерието на мача с Хюи Фюри. Кобрата ще се изправи против британеца на следващия ден вечер в зала " Арена Армеец ". Пулев разгласи, че най-великото нещо за него е да играе пред родна аудитория, тъй като е подготвен един ден даже да почине за българския народ, в случай че това се наложи. Той разгласи за предаването " На Кафе " по Нова телевизия, че е работил доста и е подготвен за мача, написа Блиц. 

" Стратегията е в действителност доста значима. Отделно работихме и върху дисциплината на боксиране, с цел да не може човек да се разсейва. Залата ще се пръска по шевовете и трябва трябва да бъда доста съсредоточен. Да играя подред родна аудитория ме стимулира доста. Това е най-голямата мощ, която човек може да има. По-велико от това за мен персонално няма. Знаете, че аз обичам българския народ и върша нужното... някой ден може и да умра за българския народ ", разяснява разпалено Кобрата.

Той е подготвил изненада за почитателите при излизането си на кръга.  " Разбира се, постоянно върша разнообразни неща. Екипът ми е ушит от една компания, която прави обичайни български шевици и бродерии. Така че халатът ми ще е неповторим, а и ще има огромна стойност ", каза Пулев. 

Боксьовата звезда разяснява и дали половинката му Андреа ще бъде в зала " Арена Армеец " - " Андреа сама си взема решение дали ще пристигна да ме гледа. Аз съм квалифициран и за мен не играе роля дали тя е на трибуните, поне така си мисля. ". 

Пулев сподели и дали мисли за възможния мач с Антъни Джошуа.  " Аз съм зодия телец и в тази зодия всичко е степенувано. Най-важното в този момент е борбата с Фюри. Ако я взема, тогава ще мисля за Джошуа. Ако мисля занапред, може да се разконцентрирам. "

" Българите би трябвало да са отворени към света, както са чужденците. Да имат повече самочувствие, тъй като българинът няма самочувствие, няма този дух, който би трябвало да има. Именно по тази причина съм аз - да подвигам духа на хората. Самият аз не съм дотам порядъчен, само че всичко зависи от разпоредбите и контрола ", приключи Пулев. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР