Кубрат Пулев отново спечели търг за свой мач, този път

...
Кубрат Пулев отново спечели търг за свой мач, този път
Коментари Харесай

Кобрата отново спечели търг за свой мач

Кубрат Пулев още веднъж завоюва търг за собствен мач, този път против непобедения американец Джарел Милър. От името на българина наддаваше компанията на Ивайло Гоцев - "Епик Спортс ".

Тя извади оферта с впечатляващата сума 2 111 111 $. Другото предложение беше на промоутърите и мениджъри на Кобрата - "Зауерланд " - 1 000 010 $.

Миналия месец още веднъж "Епик Спортс " надцакаха "Зауерланд " и компанията на Еди Хърн - "Мачрум " за образуване на дуела Пулев - Дилиън Уайт. Впоследствие англичанинът реши да не одобри изискванията на Кобрата и избра да се бие в края на юли с някогашния международен първенец Джоузеф Паркър.

Все още няма детайлности по кое време и къде ще се състои дуелът Пулев - Милър. Според профилираните медии, в случай че срещата е в България, евентуално американецът ще се откаже. Милър ще получи 25% от целия хонорар, до момента в който за Кобрата е останалата сума.

Победителят от тази среща ще стане формален кандидат за купата на Международната боксова федерация в тежка категория. Поясът е владеене на Антъни Джошуа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР