Кубрат Пулев отбеляза категорична победа над Райдъл Букър в тежка

...
Кубрат Пулев отбеляза категорична победа над Райдъл Букър в тежка
Коментари Харесай

Кубрат Пулев с категорична победа над Райдъл Букър

Кубрат Пулев означи безапелационна победа над Райдъл Букър в тежка категория в мач, траял 10 рунда на стадиона във Ферсно (Калифорния), съобщи БНР.

Българинът завоюва безапелационно по точки мача против американеца (99-91, 98-92, 98-92 точки от тримата съдии) и към този момент има 28 триумфа на професионалния кръг от 29 мача.

" Благодаря ви за поддръжката и за вашата, и на българите, които бяха в залата. Благодаря на българите, които не са спали или са се събудили рано, с цел да ме гледат и да ме поддържат. Смятам, че самият мач съперникът го дефинира, тъй като съперникът беше доста квалифициран, защото той се приготвя от самото начало с едни от най-хубавите боксьори в света. Въпреки, че не бях по този начин по нужен метод провиснал на самия кръг, считам, че се получи добър мач. В последна сметка съперникът беше извънредно умел “, разяснява Кубрат Пулев след мача пред Диема спорт.

Почти цялата среща мина под контрола на българинът, само че на моменти Букър, който 12 години от живота си прекара в пандиза и беше надалеч от профи бокса, сподели за какво в никакъв случай в кариерата си не е бил нокаутиран, разяснява националното радио.

След значимата победа Пулев отбрани статута си на формален кандидат за международната купа на Международната федерация по бокс, а късмет да я завоюва той би трябвало да получи до 31 май 2020 година.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР