Кубрат Пулев очаква спектакъл за феновете в залата и пред

...
Кубрат Пулев очаква спектакъл за феновете в залата и пред
Коментари Харесай

Кубрат Пулев за галата в събота: Ще стане голямо шоу

Кубрат Пулев чака театър за почитателите в залата и пред тв приемниците в събота вечер, когато отборът му провежда боксова церемония в столичната зала " Арена София " (някога " Арена Армеец " ).

Кобрата трябваше да се бие за " регулярната " международна купа на WBA, само че противникът му Махмуд Чар се контузи и дуелът бе отсрочен за септември. Германецът беше сменен от украинеца Ихор Шевадзуцкий, който има надалеч по-малък опит и от Пулев, и от Чар - 11 победи (9 с нокаут), и единствено една загуба като експерт. Срещата няма да е със същия сан, само че отново провокира интерес.

Спечелилият ще вземе интернационалната купа в тежка категория на WBA, планувани са 10 рунда, а не 12.

" Обичам да приказвам всъщност, само че няма по какъв начин да не отбележа, че галата ще бъде зашеметяваща и ще бъде доста забавна, рече Кубрат Пулев на конференция, повече с детайли на шоу. - Ще има доста вълнуващи борби и даже на хората, които не наблюдават изкъсо бокса, ще им бъде забавно.

Брат ми Тервел ще играе също против доста сериозен съперник в лицето на Роли Ламбърт. Моят нов конкурент е играл преди един месец и идва в доста добра форма. Благодаря му, че одобри мача и нашата покана. Трябваше да се вземат доста прочувствени решения. "

Кобрата изрази вяра, че конфликтът с Чар ще се случи и му пожела бързо възобновяване. Не е изключено боецът, роден в Бейрут, да участва на галата в столицата ни.

От своя страна Ихор Шевадзуцкий не се впусна в обичайните на такива събития закани и провокации. Вместо това, той го обърна на геополитика и намеси войната в Украйна. Благодари за поддръжката за народа му, на фамилията и треньора си...

" Ние ще победим! ", рече Хълк, както го назовават, като имаше поради войната с Русия, а не толкоз съботния си мач.

На конференцията през днешния ден участваха още Тервел Пулев, който в предпоследния мач от програмата ще излезе на кръга против Роли Ламбърт от Камерун. Двубоят посред им ще бъде в полутежка категория в осем рунда. 

Тервел има 18 победи (14 с нокаут) и една загуба, до момента в който Ламбърт, който живее и тренира в Дубай, е с 16 победи (12 с нокаут), две загуби и едно тъждество.
Програма на галавечерта в " Арена София ", която ще стартира в 20:00 часа:
1. Ермин Сали (Хърватия) - Слави Хараламбов (България) - суперполусредна категория, четири рунда

2. Керем Йозмен (Турция) - Марко Дмитрович (Босна и Херцеговина) - суперлека категория, четири рунда

3. Венхарт Хазири (Косово) - Кирил Русинов (България) - суперполусредна категория, шест рунда

4. Кристиян Йованович (Сърбия) - Даниел Асенов (България) - лека категория, четири рунда

5. Анхел Адриан Баросо (Венецуела) - Петър Драганов (България) -  суперполусредна категория, осем рунда

6. Дерик Осази (Великобритания) - Жоел Хулио (Колумбия) - суперсредна категория, осем рунда

7. Роли Ламбърт (Камерун) - Тервел Пулев (България) - полутежка категория, осем рунда

8. Ихор Шевадзуцкий (Украйна) - Кубрат Пулев (България) - тежка категория, 10 рунда
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР