Кубрат Пулев обясни, че не чете коментарите относно целувката му

...
Кубрат Пулев обясни, че не чете коментарите относно целувката му
Коментари Харесай

Кубрат Пулев се включи в национален ефир и обясни за целувката

Кубрат Пулев изясни, че не чете мненията по отношение на целувката му с Кралицата на голото суши - Джени Суши, която награби след успеха над Богдан Дину. Кадрите обиколиха новинарските излъчвания в целия свят. В английски медии даже показаха отвращение от държанието на българина, като някои деятели желаеха против него да бъде заведено дело за полов тормоз.

Пулев, който преди часове излезе с обява в обществената мрежа по тематиката , се включи и в народен ефир непосредствено от Съединени американски щати, с цел да изясни за изцепката си. Звездата приказва за NOVA и " Здравей, България ".


" Чувствам се чудесно, здрав съм. Аркадата не е проблем за мен. Оправиха ми я с 12 шева. Докторите в болничното заведение се оправиха съвършено. Хората в Съединени американски щати са напълно разнообразни като отношение и почитание от България, за жалост ", сподели Пулев.

Pulev doesn’t give a Damn!! pic.twitter.com/JEVLhFfi5Z
— BoxingTribeUK (@BoxingTribeUK) March 25, 2019
" Дину се беше приготвил доста добре, имаше единствено една загуба до този миг. Висок е, здрав е, добър боксьор. Бяхме се срещали и в аматьорския бокс, и тогава го бях победил. Беше извънредно трагичен мач, дадоха ми и публично предизвестие. Благодаря на всички българи, тези които станаха в 6 часа, с цел да ме гледат. Надявам се да съм съдействал с една концепция повече да се усещат горди българи ", добави звездата.

Относно целувката с Кралицата на голото суши, Пулев изясни: " Не чета мненията, нямам време. Знам, че не са толкоз положителни. Но това е просто една целувка, беше супер импулсивно, бях в еуфория след мача. "


" Познаваме се, тя ми е другарка и е човек, който беше с нас и преди мача, и след мача. Тя самата се причисли към компанията ни в лобито на хотела. Не знам на кого по какъв начин му се е видяло.. Приятелска целувка, настрана тя самата благодари за нея, беше изненада. Всичко беше супер прочувствено и беше приятелско, да ", добави Пулев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР