Кубрат Пулев наистина е променен, след като премина курса за

...
Кубрат Пулев наистина е променен, след като премина курса за
Коментари Харесай

Джени Суши шокира Facebook с изказване за Кубрат Пулев

Кубрат Пулев в действителност е изменен, откакто мина курса за полов тормоз. Това показа " пострадалата " журналистка Дженифър Равало пред " България Днес ", откакто Калифорнийската атлетическа комисия възвърне правата на българския боксьор да се бие в Съединени американски щати.
" Пулев беше осъден за шест месеца, само че по-късно го възвърнаха. Реално глобата бе четири месеца. Заради нея пропусна вероятен мач с Антъни Джошуа. В началото мислех, че трябваше да изтърпи всичките шест месеца, само че той задоволително дълго беше осъден.
Премина курсовете. Плати санкцията и се извини. Доволна съм. Казах го и на второто съвещание, наподобява, че е изменен. Надявам се да не слушам повече неистини от него и хората му в обществените мрежи ", разяснява репортерката пред вестника.
Жената, която назовава себе си в обществените мрежи Джени Суши, съобщи още, че е разгласила клипа, на който Пулев я целува след изявление, защото е била вбесена от присмеха му към нея и от обстоятелството, че той не ѝ се е извинил, откакто я е хванал и за задните елементи.
" Той не се извини. Когато се замислих за всичко това и за целувката, за метода, по който ме хвана за задника, и за смеха... Точно това ме вбеси. Ако беше споделил нещо, евентуално щях да изрежа целувката ", уточни тя.
Какво още сподели Суши четете в Sportlive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР