Кубрат Пулев може и да инкасира третата си загуба на

...
Кубрат Пулев може и да инкасира третата си загуба на
Коментари Харесай

Палачът на Антъни Джошуа може да е следващият съперник на Кубрат Пулев

Кубрат Пулев може и да инкасира третата си загуба на професионалния боксов кръг, само че той към този момент на няколко пъти съобщи, че няма желание скоро да се пенсионира. Само ден след провалянето му от Дерек Чисора започнаха спекулациите за идващия му съперник, като DAZN счита, че това ще е някогашният международен първенец - Анди Руиз.

Мексиканецът с американски паспорт се изстреля високо в ранглистата след сензационния си триумф над Антъни Джошуа през 2019 година, когато се трансформира в първия противник, съумял да нокаутира суперзвездата.

Руиз обаче на собствен ред изпитва съществени компликации с намирането на съперници, тъй като не съумя да капитализира от мига си на популярност. Преди онази борба с „ Ей Джей “ даже имаше сериозен отлив на спонсори за мача, тъй като Анди се яви авариен вид на пропадналата организация за пердах точно сред британеца и българина. Той даже има няколко мача на спонтанни подиуми на паркинги.

„ Кобрата “ обаче извървя дълъг път до това да бъде задоволително забавен войник, с цел да печели все по-тлъсти контракти.

Евентуална борба сред Руиз и Пулев би могла да върне очакванията на всеки от тях за нов шампионски мач, само че, колкото повече се бави организацията, толкоз по-трудно осъществима фантазия ще бъде това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР