Кубрат Пулев може да се завърне в България и да

...
Кубрат Пулев може да се завърне в България и да
Коментари Харесай

"Зауерланд" пред фалит? Кубрат може да се прибере да тренира в България

Кубрат Пулев може да се завърне в България и да тренира у нас. Причината са финансовите проблеми на промоутърската организация на българския боксьор " Зауерланд ".

Според изявления в немската преса компанията е пред банкрут, а един от механизмите за редуциране на разноските е пренасяне на подготвителната активност на боксьорите в родните им страни, а не както до в този момент - в Германия.

Против този способ се изрече треньорът на Кубрат - Ули Вегнер, който съобщи, че обмисля овакантяване, в случай че боксьорите му нямат обезпечена подготвителна база в Германия.

" Под управлението на Вилфрид Зауерланд имахме огромни триумфи, работата ни носеше доста наслада. Това се дължи и на положителните подготвителни условия в берлинската зала " Макс Шмелинг ". Според проектите на Кале Зауерланд боксьорите за в бъдеще би трябвало да упражняват в своите страни и да финансират треньора. При тези условия не мога да сътворявам положителни представяния. Тогава ще напусна. Най-добрите представяния се реализират, когато тренираш боксьорите дружно в общ център ", сподели недоволният Вегнер.

" Зауерланд " към този момент реалокира офисите си от Берлин в Хамбург, само че в този момент ръководителите на промоутърската компания обмислят да прекратят контракта си за прилагане на залата на Олимпийския стадион в немската столица.

Проблемът с неналичието на подготвителна база в Германия не е първият спор сред Пулев и " Зауерланд ". След като българинът отхвърли да се бие контузен за купата в тежка категория против Антъни Джошуа, той разкри, че връзките му с мениджърската компания не са гладки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР