Кубрат Пулев коментира успеха си срещу Райдъл Букър, постигнат на

...
Кубрат Пулев коментира успеха си срещу Райдъл Букър, постигнат на
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Мога да победя и Джошуа, и Руис!

Кубрат Пулев разяснява триумфа си против Райдъл Букър, реализиран на американска земя. Кобрата също по този начин засегна и тематиката с идната му борба за международната купа.

Като наложителен кандидат, съгласно разпоредбите на IBF, Пулев би трябвало да се изправи против спечелилия от мегасблъсъка сред Анди Руис и Антъни Джошуа.
“Благодаря на всички българите, които са станали да ме гледат и да ме поддържат. Смятам, че съперникът дефинира самия мач. Той беше доста квалифициран. Тренирал е дружно с Усик, Джошуа и Уайъдър. Смятам, че е неуместен и игра добре”, съобщи Кубрат Пулев.
“Имам нови треньори. Пробвам да вършим нови неща, да се ъпргрейтваме, да бъда още по-добър на кръга. И да мога да победя, когато изляза за международната купа против победетяла от мача Джошуа - Руис”, добави Кобрата.

“Не се усещах спокойо през днешния ден. Получи се добър мач. Противникът бе умел. През цялото време опитваме нови неща които да ме подобрят. Има какво да надграждам. Работим и с нов треньор от американската школа. Работим и с Ули Вегнер, само че той трябваше да завърши работата си със “Зауерланд” и след това продължаваме дружно. Очаквам мача за международната купа да е до май 2020 година. Правилата на IBF споделят, че аз съм кандидат №1 и би трябвало да се удрям против спечелилия от багра Антъни Джошуа - Анди Руис. Ако това не стане и спечелилият в този дуел се откаже от борба с мен, аз би трябвало да се удрям със идващия в ранглистата (б. р. Адам Ковнацки или Агит Кабайел)”, продлъжи Кубрат.

“Сега ме чака лек релакс и отмора. След това ще направя подготовка за мача за международната купа. Победителят би трябвало наложително да се изправи против мен. Мога да победя всеки един от двамата”, заключи Кобрата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР