Кубрат Пулев и неговият агент Ивайло Гоцев са поставили ултиматум

...
Кубрат Пулев и неговият агент Ивайло Гоцев са поставили ултиматум
Коментари Харесай

Кубрат Пулев поставил ултиматум на Антъни Джошуа и щаба му

Кубрат Пулев и неговият сътрудник Ивайло Гоцев са сложили ултиматум на Антъни Джошуа и щаба му. До една седмица те би трябвало да дефинират мястото и датата на дуела за международната купа на Международната боксова федерация. Това заяви особено за NOVA Ивайло Гоцев, съгласно който Джошуа се опасява от Кобрата.

„ Шампионът би трябвало да излезе от прикритие и да покаже какво е да си международен първенец, тъй като той го дължи на света. Тяхната страна е различен филм. Там става дума за доста операции, маневри и игри. Разбирам, че Еди Хърн е желал да изкара доста пари от срещата, да издои кравата Джошуа и считам, че тъкмо там е самият проблем, тъй като една евентуална среща против Кубрат е доста рискова за тях. Самите те знаят, че има огромна възможност да изгубят, тъй че златната кокошка няма да снесе огромното златно яйце против Тайсън Фюри”, разяснява Гоцев.

Римският амфитеатър в Пула, Хърватия, Саудитска Арабия и Китай са измежду разновидностите да одобряват мача за международната купа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР