Кубрат Пулев и Хюи Фюри отново застанаха очи в очи.

...
Кубрат Пулев и Хюи Фюри отново застанаха очи в очи.
Коментари Харесай

Кобрата: Никога не се предавам, ще победя Хюи Фюри!

Кубрат Пулев и Хюи Фюри още веднъж застанаха очи в очи. Този път двамата бяха част от формалната конференция преди боксовата галавечер в " Арена Армеец " тази събота.

Кобрата оцени уместно своя противник, само че е убеден в крайния триумф над британеца. Пулев прикани за поддръжка българската аудитория, допълвайки че тя е неговият максимален тласък за победа.

 Палми Ранчев: Кубрат Пулев би трябвало да внимава, тъй като не е играл от много време
Палми Ранчев: Кубрат да внимава, не е играл от много време

" Кобрата допускаше много удари в предходния мач против Кевин Джонсън "

" Това ще бъде вечер, която в никакъв случай не е правена в България . Мачът е на международно равнище, съперникът също. Боксът у нас не е толкоз развъртян по този начин, както футболът. Мисля, че хората ще следят един прекрасен театър. Подготвени сме крепко, съсредоточено. Смятам, че годините, през които съм бил по международните кръгове, са ме довели до днешния ден. Аз съм човек, който не се предава. Залата ще бъде цялостна. Ще дам всичко от себе си, с цел да победя. Българската аудитория е невероятна! ", съобщи Пулев.

 Снимка 385298
Източник:

За това, че Кобрата е изцяло квалифициран подсигурява и персоналният му треньор, немската легенда Ули Вегнер:

" Много неща са казани за борбата . Пулев е извънредно добре квалифициран . Достигнал е до стадий, в който да завоюва това предизвикателство. Вчера на тренировката видяхме поддръжката на хората. Всички предпоставки да победи са налице. Зная какъв брой е зрял Кубрат . Това е голяма отговорност както за мен, по този начин и за него. Нямаше да работя с него, в случай че не бях уверен, че ще стане международен първенец ".

Надежда за победа имат и от тим " Фюри ". Макар и сбит, Хюи даде обещание, че няма да склони против българския си кандидат:

" Благодаря за прелестното посрещане в България. Наистина е наслаждение, че съм тук. Предстои сериозната борба. Трудното към този момент е зад тила ми. Сега следва лесното - самата среща . Остават три дни. Подготвен съм и напълно предан на това, което следва. Вярвайте ми, че ще направя всичко по силите си, с цел да победя ".

 Снимка 385299
Източник:

Далеч по-благоразположен към медиите бе неговият татко и персонален треньор - Питър Фюри . Той даде обещание, че синът му ще завоюва огромния мач против Пулев, тъй като има " огромно сърце и същински военен дух ":

" Историята на Пулев е идентична като тази в моето семейство . Явно в бокса е по този начин. Аз не съм човек, който приказва празни приказки. Всеки боксьор заслужава почитание. Искам моят наследник да се изправя против най-хубавите, да се бие на всички места по света . Искам против него да се бият качествени боксьори, а не пластмасови такива, които нямат място на кръга ".

 Снимка 385297
Източник:

" Суперлативи за българите. Изпитвам голяма обич към българските си другари. Очаквам с неспокойствие мача. Синът ми е войник, има огромно сърце и в никакъв случай не се предава . Ще бъде под светлините на прожекторите след финалния гонг ", приключи Фюри.

Девет боксови конфликта ще подгреят дербито в тежка категория сред Хюи Фюри и Кубрат Пулев. Три от подгряващите дуели ще бъдат за трофеи. Братът на Кубрат - Тервел излиза против италианеца Леонардо Брусезе. 12- рундовият конфликт е за пояса на Европейския съюз в полутежка категория.

 Николай Валуев предвижда победа за Кубрат Пулев против Хюи Фюри
Валуев предвижда победа за Кубрат против Фюри

" Развитие чакам след 6-ия рунд "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР