Кубрат Пулев и Антъни Джошуа вероятно ще се бият в

...
Кубрат Пулев и Антъни Джошуа вероятно ще се бият в
Коментари Харесай

Пулев - Джошуа ще се бият в по-малка зала

Кубрат Пулев и Антъни Джошуа евентуално ще се бият в по-малка зала, заяви за " България Днес " мениджърът на Кобрата - Ивайло Гоцев.

Мачът за международните трофеи в тежка категория е плануван за 12 декември в Лондон. Домакин на дуела е 20-хилядната зала " О2 сцена ". Организаторите на дербито разискват вид да се реалокират на друго място, тъй като към този миг аудитория няма да бъде допускана. Разходите по наемане на залата са доста по-големи, в сравнение с в случай че срещата е в друго оборудване, което ще бъде по-удобно и за реализиране на телевизионното лъчение.

Преди няколко дни мениджърът на Джошуа - Еди Хърн, сензационно разгласи, че мачът може да не се състои в Англия, а в друга страна. Причината е неналичието на аудитория на Острова, поради което приходите ще бъдат с 8 млн. паунда по-малко.

По информация на в. " Сън " се разискват пет дестинации за смяна на местоположението - Съединени американски щати, Близкия изток, Русия, Китай и Швеция.

" Няма друго място. Лондон е градът - разяснява обстановката Ивайло Гоцев. - Еди Хърн обича да държи всички на нокти. Това е неговият жанр. Изчакваме до 4 декември, с цел да знаем сигурно дали няма да има аудитория. Може да се трансформират нещата в това отношение, само че е несъмнено, че Кубрат ще се бие на 12 декември в Лондон. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР