Кубрат Пулев е уверен в своята победа в мача за

...
Кубрат Пулев е уверен в своята победа в мача за
Коментари Харесай

Кубрат Пулев отправи ново предизвикателство към Джошуа

Кубрат Пулев е убеден в своята победа в мача за международната купа по бокс тежка категория против Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон и насочи ново предизвикателство към своя конкурент.

„ След като го победя, го провокирам да пристигна в България, да пристигна на Белмекен, да види по какъв начин сме се подготвяли, да види за какво има такава мощ в нас, българските спортисти “, споделя Пулев в ново видео, оповестено във фейсбук страницата на WINBET, формален сътрудник на Кубрат за срещата.

„ Когато той изкачи върха Зъбчето, който всеки един състезател изкачва, когато е на Белмекен, тъй като е извънредно прелестно и зареждащо, тогава ще осъзнае за какво съм го победил “, добавя Кобрата във видеото, което може да бъде забелязано в формалните канали на WINBET в YouTube и Vbox7.

Преди броени дни, в изявление за WINBET, Пулев към този момент разгласи, че чака да победи с „ хубав нокаут “ в някой от по-късните рундове от мача.

Междувременно, WINBET разгласи и своята първа специфична промоция за идния дуел в Лондон. Всички клиенти на www.winbet.bg, които създадат залози за срещата преди нейното начало, ще могат да се възползват от до 50 лева бонус средства за залагания при изгубен залог за победа на Кубрат. Предложението е годно за нови и сегашни клиенти, а цялостните правила и условия на промоцията са оповестени тук.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР