Кубрат Пулев е готов за защитата срещу Дженифър Равало, позната

...
Кубрат Пулев е готов за защитата срещу Дженифър Равало, позната
Коментари Харесай

Кобрата замина за САЩ готов за битка с Джени Суши

Кубрат Пулев е подготвен за отбраната против Дженифър Равало, позната повече като Джени Суши. Българският боксьор ще изясни персонално своите дейности пред Атлетическата комисия на щата Калифорния за фамозната целувка след мача против Богдан Дину. Това ще се случи на 14 май. Кобрата към този момент отпътува за Съединени американски щати.

" Задачата е лесна - разяснява пред " България Днес " идната борба отвън кръга мениджърът на Пулев Ивайло Гоцев. - Знаем какво Кубрат не е направил. Имаме юристи и сме изцяло спокойни. Нищо по-специално няма да се случи. "

При позитивен процес на обстановката Пулев ще се качи още веднъж сред въжетата в края на юни. Той възнамерява мач против противник от Топ 20. В момента неговият екип е в напреднали договаряния с евентуалния конкурент. Според информация на " България Днес " разновидностите са Роберт Хелениус (Фин) и Кристиан Хамер (Гер). За този дуел Пулев ще се готви още веднъж в Лас Вегас, написа " България Днес ".

" Нека да мине чуването на 14 май и ще излезем с публично известие за идващите проекти - добави Гоцев. - Противникът не е по-слаб от Богдан Дину, който направи доста сериозен трилър. "

Кубрат Пулев е получил и оферта да се бие с Антъни Джошуа на 1 юни. Лично Еди Хърн е предложил на българина да размени хванатия с допинг Джарел Милър.

" Рано или късно мач с Джошуа ще се състои, само че ние не сме подвластни от него. Има и други разновидности - добави Ивайло Гоцев. - Очаквам Кубрат да се бие с Джошуа не по-късно от есента или пролетта. "

Братът на Кубрат - Тервел, към този момент смъкна шината поради строшаване на ръката в последния си мач. Той ще продължи с възобновяване още 3-4 седмици.

" Ще взе участие през юли на галавечер в Пловдив дружно със Спас Генов. Още не е ясна точната дата, тъй като всичко зависи от възобновяване на Тервел ", добави Ивайло Гоцев.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР