Кубрат Пулев е бесен от решението на Дилиън Уайт и

...
Кубрат Пулев е бесен от решението на Дилиън Уайт и
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Очаквах Хърн и Уайт да избягат. Те са шизофреници!

Кубрат Пулев е гневен от решението на Дилиън Уайт и мениджъра Еди Хърн да анулират мача за установяване на главен кандидат за купите в тежка категория, които са владеене на Антъни Джошуа.

На конференция в Лондон българинът съобщи, че не е сюрпризиран от тази крачка на своя противник и щаба му.

" Очаквах Уайт и промоутърът му да избягат от багра, само че не и да са чак такива страхливци. Те са огромни манипулатори и шизофреници! Не мога да допускам по какъв лицемерен метод избягаха от мач в България. Целият екип на Хърн говореше за това по какъв начин се пробва да ме докара във Англия. Това се случва, откакто към този момент обявихме датата и мястото на събитието - 25 август в София. ", сподели Кобрата.
Няма да има мач Пулев - Уайт Британецът е предпочел да се изправи против Паркър
Именно компания, преследваща интереса на българина, завоюва търга за организирането на мача. Пулев разкри, че към този момент са потвърдили, че могат да се оправят с организацията и да платят 20% депозит. Въпреки това, Уайт избра да се боксира с Джоузеф Паркър на 28 юли в Лондон, вместо да се изправи против Кобрата.

" Изпратихме формален контракт на Уайт, само че той не го подписа. Тук не приказваме за някакво шоу, а за огромен дуел сред двама от най-хубавите боксьори, които щяха да решат бъдещето на купите в тежка категория. В последна сметка те губят. Вместо да играят по разпоредбите, Еди Хърн и боксьорът му се прибраха у дома с подвити опашки ", разкри още Пулев.

" Хърн и Уайт направиха всичко допустимо да избегнат този мач. Първо се пробваха да трансформират разпределението на приходите. От Федерацията отхвърлиха настояванията им. Целите договаряния бяха една смешка. Направиха ни и цели 7 предложения, с цел да преместим мача в Англия, само че не стана. Какво още да кажа? ", добави той.

В края на изказването си Кубрат се обърна персонално към Дилиън Уайт.

" Който ти е споделил, че нямам интерес да се удрям с теб, е сбъркал. Можеше да приемеш предизвикването, само че ти реши да се откажеш, не аз. Но, в случай че Хърн те е подвел, дано ти го кажа напряко: Тук съм и съм подготвен да те върна назад в действителността! ", сподели Пулев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР