Кубрат Пулев даде съвместна пресконференция в София заедно със следващия

...
Кубрат Пулев даде съвместна пресконференция в София заедно със следващия
Коментари Харесай

Пулев: Готов съм да направя България световен шампион

Кубрат Пулев даде взаимна конференция в София дружно със идващия си противник – Махмуд Чар от Германия. Българският боксьор ще се изправи против носителя на купата в тежка категория на WBA на 30 март в българската столица.

Кобрата, който на няколко пъти в професионалната си кариера бе кандидат за международната купа, познава Чар добре, защото в един интервал от кариерите си и двамата бяха представлявани от немската промоутърска компания „ Зауерланд “. Битката посред им ще се организира в „ Арена София “. „ Ще бъде необикновено събитие. Имаме привилегията да се състои в България, като вършим и невъзможното, с цел да стане това факт. Работим да има една невероятна галавечер, която да остане в историята “, сподели Пулев на конференцията.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kubrat Pulev (@kubratpulev)

„ Като състезател ще се изправя против един сериозен съперник, който има много опит и доста тежки борби. Подхождам с почит и почитание към него. Бъдете сигурни, че ще излезна в една супер форма, а оттова нататък – каквото Господ е отредил. Ще създадем всичко допустимо да развеселявам България и да създадем България международен първенец по бокс “, добави още Кобрата.

Чар напомни, че с Кубрат са били дружно в „ Зауерланд “ и че още през 2017 година е имал покана за присъединяване в България. „ Кубрат е страховит боксьор. Познаваме се от доста време, само че това е съревнование. Радавам се, че ще се удрям тъкмо с него “, сподели противникът на Пулев. Марияна Борисова, която представяше WBA на днешното събитие изрази мнение, че който и да победи в този дуел, ще отвори пред себе си страхотни хоризонти в тежката категория, свързани с мачовете сред Антъни Джошуа и Франсис Нгану и Олександър Усик и Тайсън Фюри.

Чар има 34 победи и 4 загуби на професионалния кръг, като е в серия от шест следващи триумфа. Балансът на Кубрат е 30-3, като за последно той се би против поляка Андрей Ваврик и го победи в Калифорния през декември.

Източник: corner.dir.bg

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР