Кубрат Пулев бе на наградите на Обединен спортен клуб ЦСКА,

...
Кубрат Пулев бе на наградите на Обединен спортен клуб ЦСКА,
Коментари Харесай

Кубрат Пулев ще се бие за световна титла, обяви датата

Кубрат Пулев бе на премиите на Обединен състезателен клуб ЦСКА, като Едмонд Назарян беше определен за най-хубав за 2023-а година. Самият боксьор разяснява възможния му дуел за световна титла, като даже загатна и за евентуалната дата на конфликта.
" Всичката обич на българите се връща, откакто съм я посочил. Тя циркулира и постоянно я правя оценка. Нямам никакви персонални ползи, по тази причина е това нещо и съм признателен. Дойдох да дам кураж и сили на тези момчета и девойки, които ще бъдат бъдещи първенци на България. Малките неща оказват помощ и са решаващи ", стартира той.
" Очаквам да играя мач за Световна купа на WBA. Трябва да се организира до 30-и март, само че може и да се удължи. Господ изпитва всеки един от нас какъв брой мощно желае това, което желае да направи. Няма невъзможни неща. Дава ми се късмет още веднъж за трети път. Природата изпитва всеки един от нас ", продължи българският боксьор.
" Опитвам се с образеца си да покажа на младите, които ще са бъдещи първенци. Вярвам, че ще съумея. Няма метод да няма метод, това е моето мото. Въпросът е да го открием ", приключи Кубрат Пулев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР