Кубрат и Тервел Пулеви успяха да извоюват победи в една

...
Кубрат и Тервел Пулеви успяха да извоюват победи в една
Коментари Харесай

Кубрат и Тервел Пулеви - победители в най-важната гала вечер

Кубрат и Тервел Пулеви съумяха да извоюват победи в една от най-важните вечери в професионалните кариери и на двамата!

Кобрата съумя да се оправи с Хюи Фюри след 12 напрегнати рунда и още веднъж е кандидат за международната купа на IBF в тежка категория, която е владеене на Антъни Джошуа.
Кубрат победи Хюи Фюри, гледа към трона на Джошуа (ГАЛЕРИЯ) Пулев още веднъж е формален кандидат за международната купа на IBF
По-малкият му брат Тервел реализира поредна безапелационна победа с нокаут, този път против аржентинецът с италиански паспорт Леонардо Бруцезе и завоюва първа купа - европейската в полутежка категория.
Триумф за Тервел, ред е на Кубрат (ГАЛЕРИЯ) По-малкият от братя Пулеви завоюва европейската купа в полутежка категория
Голяма поддръжка на двамата боксьори оказа публиката в " Арена Армеец ". Огромното прочувствено море в залата скандираше непрекъснато имената на двамата и показваше любовта си, с цел да въодушеви любимците си по пътя към успехите.

" Това е трети следващ мач за Кубрат в България. Преди това се би със Самуел Питър и Кевин Джонсън. При първата церемония нещата бяха доста прочувствени, залата беше цялостна. Тогава мачът беше къс, Кубрат бе с очевидно предимство. Много хора тук с типичната подигравка споделиха, че тук идват боксьори, които Кубрат да бие. На втората церемония преди година и половина залата беше обезпокоително празна, доста тъжна и не прочувствена. Вчера (27 октомври) беше взривяващо, залата беше цялостна до покрива, беше страхотна страст, продължи съвсем до 1:00 ч. Беше ужасно! Мачът на Тервел, излизането на Кубрат с гайдарите, " Притури се планината " на Стефка Съботинова... Галата беше като огромно и същинско шоу, каквото се прави в Холивуд! ", описа първите си усещания спортният публицист на bTV Петър Бакърджиев, който отрази събитието.

" Атмосферата беше страхотна. Нивото на мачовете беше напълно друго от първата церемония вечер, на която бях. Българската аудитория трябваше да види нещо на напълно друго равнище тук ", добави Дейзи Ланг - международната шампионка по бокс от България.

А какво споделиха двамата спечелили незабавно след срещата, вижте в идващото видео:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР