Кубинецът Луис Ортиз прави последни приготовления, за да се завърне

...
Кубинецът Луис Ортиз прави последни приготовления, за да се завърне
Коментари Харесай

След двегодишно отсъствие „Кинг Конг“ се завръща на боксовия ринг

Кубинецът Луис Ортиз прави последни мерки, с цел да се завърне на боксовия кръг, откакто прекара съвсем две години в заточение, допускайки единствените си две загуби в кариерата от Дионтей Уайлдър. Този път „ Кинг Конг “ ще премери сили с Чарлс Мартин, с цел да може двамата да потърсят по един финален късмет за купата.

Дълги години Ортиз бе отбягван от водещите имена в тежка категория, до момента в който времето не го трансформира в едно от някогашните величия. Едва тогава „ Бронзовия бомбардировач “ одобри предизвикването му, с цел да може на два пъти да го нокаутира.

42-годишният кубинец е с актив от 32 победи, от които 27 с нокаут, и единствено 2 загуби във въпросните мачове с американеца.

Мартин също не се е бил от началото на 2020 година насам, само че фактът, че е едвам на 35 години му дава малко повече време, с цел да се опита да завоюва назад трофея на IBF. До момента той има 28 победи с 25 нокаута, 2 загуби и 1 тъждество. Първото му проваляне пристигна против Антъни Джошуа през 2016 година, когато сдаде пояса, а две години по-късно отстъпи по точки на Адам Ковнацки.

Битката сред двамата левичари ще се състои на 1 януари в Холивуд, като прогнозите са, че спечелилият ще си обезпечи мач с един всред Анди Руиз и Крис Ареола, а оттова и дуел за купата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР