“КУБА – магията да пътуваш с усмивка. Едно кътче… не

...
“КУБА – магията да пътуваш с усмивка. Едно кътче… не
Коментари Харесай

Куба пристигна в София

“КУБА – магията да пътуваш с усмивка. Едно кътче… не просто асоциация за море и слънце, а една същинска завладяваща история за музика, извираща от сърцата, за танца, за любовта на хората към живота. Звукът от стъпките на горещите латино ритми, ароматът на кубинските пури и усетът на отлежал ром „ Това е един остров с неповторимо историческо завещание, плаващ измежду море от нахлуваща глобализация.”

Хавана,Кубана пристигна на крайници в София на 31 май. Домакини на горещото хаванско празненство бе новия Ginger клуб (бившата Ла Кубанита) в лицето на сър Атанас Лазаров и Анина Рангелова. Двамата се завърнаха доста скоро от екзотична Куба и към този момент са въодушевени от обичаи, традиции, музика и танци, които придвижиха на българска почва. Специален посетител на “Една кубинска нощ в София” бе посланика на Куба Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан.

Специални коктейли кубалибре и мохито от Havana club посрещаха гостите на специфичното празненство в удобния Ginger. Горещите латино-ритми миксира DJ D’CUBA от Хавана, а безупречни танцьори, ретро Ford Mustang от 1966 година ни напомняха за далечна и екзотична Куба.Лъскавата алена ретро кола Ford Mustang провокира голям брой селфита,снимки и любопитни погледи инцидентните минувачи пред новия Ginger. А красивата диетоложка Енджи Касабие бе специфичен посетител също.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР