ктомври започва горещо! На 2-и в 1:00ч. очакваме пълнолуние в

...
ктомври започва горещо! На 2-и в 1:00ч. очакваме пълнолуние в
Коментари Харесай

ПЪЛНОЛУНИЕ В ОВЕН: Импулс срещу търпение

ктомври стартира горещо! На 2-и в 1:00ч. чакаме пълнолуние в Овен, което се случва на фона на ретроградния Марс в огнения знак. Интересен факт е, че то ще бъде последвано от второ пълнолуние в края на месеца /31 октомври/ – този път в зоната на Телеца. Вече нямаме предпочитание да слушаме какъв брой сложна е 2020-а, нито пък какъв брой комплицирани сюжети се случват в астрологичните конфигурации. Искаме да знаем едно - по какъв начин да се усещаме прочувствено постоянни, да бъдем дейни без да прегряваме и да открием баланс. Добрата вест е, че точно тези тематики са заложени в идното пълнолуние в Овен.

Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте.

С какво свързваме Овена? С подтик, пристрастеност, самодейно държание, характер и лидерски дух. Неслучайно този знак показва индивидуалиста и точно с него стартира зодиакалния кръг. Защото първо би трябвало да усетя, че живея – имам тяло, воля, интензивност и надлежно вземам участие в живота. Светът обаче е организиран по този начин, че откриваме себе си посредством връзката с другите: учим се даже от реакциите на нашата майка по време на първите ни стъпки и избори. Неслучайно оста на връзките в Астрологията е построена от Овен-Везни, Аз и Другите. Тя ни припомня, че в никакъв случай не би трябвало да губим своята характерност във връзката с останалите, само че също по този начин би трябвало да се научим да си партнираме, да поддържаме, да разбираме.

Пълнолунието в Овен е нетърпеливо – евентуално доста хора ще бъдат предизвикани да излеят цялата сила, която ретроградният Марс барикадира. Всички знаем, че драмата е токсично прекарване за мозъка и тялото, тъй че дано потърсим по-добър метод за преправяне на всичко това. Много хора ще почувстват предпочитание да завоюват и побеждават точно в този пиков миг за съзнанието – не забравяйте дипломатичния метод на Везните, тъй като в този момент той е по-нужен от всеки път.

Използвайте деня, с цел да помислите дали би трябвало да изявите себе си и да работите повече върху лидерските си качества като оставите настрани държанието на безконечния балансьор или в противен случай – би трябвало да се разделите с егото и желанието постоянно да сте първи. Ако почувствате предпочитание да коментирате връзките с колегата си, вземете от куража на Овена, само че забравете за доспехите. Нека импулсът ви поддържа в това да говорите самоуверено, само че умерено. Пълнолунието предлага опция да се разделим с всичко, което към този момент не работи добре за нас, а в тази ситуация и във връзката ни с останалите – дали това е егото или прекомерно огромната предвидливост, знаете единствено вие. Ретроградният Марс ще даде опция остарели планове да бъдат довършени, а евентуално и забравени тематики да се появят и разрешат.

Ако всичко това ви се коства прекомерно излишно, направете една добре подготовка – дано не забравяме, че този знак обича придвижването и тонуса! Бъдете деликатни и не предприемайте рискови инициативи. Най-важното е да обърнете внимание на тематиката за характерността – помислете дали е по-голямо в сравнение с е нужно или пък в този момент е моментът да предизвиквате вътрешна смяна.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР