Крясъци и обвинения в използване на миньорския протест за предизборната

...
Крясъци и обвинения в използване на миньорския протест за предизборната
Коментари Харесай

Крясъци и скандали между депутати на срещата с миньорите

Крясъци и обвинявания в потребление на миньорския митинг за предизборната акция по време на срещата на енергетиците с властта. Редица депутати пуснаха лъчение на диалозите онлайн в обществените мрежи.

По време на срещата министър-председателят Николай Денков съобщи, че е
подготвен да си подаде оставката,
в случай че няма съглашение.

Във видеото на Цончо Ганев от партия „ Възраждане “ се чува по какъв начин Делян Пеевски крещи на Тошко Йорданов, откакто Йорданов изиска оставката на държавното управление.

След поисканата оставка Пеевски отвръща на Тошко Йорданов на висок звук, че Има Такъв Народ са имали опция да създадат държавно управление, а не са.
„ Айде – акцията отворихме! “
Добре, вие какво решение оферирате? Слави избяга като един бъзливец! Вие абдикирахте “, викам Пеевски на ръководителя на групата на Има Такъв Народ. Тошко Йорданов попита с кого са щяли да ръководят Има Такъв Народ следователно, а Пеевски му отвърна: „ Ние ви предложихме, а вие отказахте! “.

Преди това Пеевски спори с представители на енергетиците и синдикалистите и ги пита, в случай че не излязат със съглашение от днешната среща, какво ще изясняват на хората. „ Какво ще реализираме, в случай че през днешния ден не се реши нищо? “, възмути им се Пеевски. След абсурда бе решено депутатите, министрите и синдикатите да излязат в поредна 30-минутна отмора.

Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР