Крузейро победи домакина Коринтианс с 2:1 във финалната среща-реванш от

...
Крузейро победи домакина Коринтианс с 2:1 във финалната среща-реванш от
Коментари Харесай

Купата на Бразилия отново е за Крузейро

Крузейро победи домакина Коринтианс с 2:1 във финалната среща-реванш от шампионата за купата на Бразилия по футбол и с общ резултат 3:1 завоюва трофея за втора поредна година.

Успехът е рекорден шести в конкуренцията за клуба от Бело Оризонте, който по този метод изпревари Гремио.

Робсън Синьорини-Робиньо откри резултата в Сао Пауло при контраофанзива в средата на първото полувреме. Той направи добавка от близко, откакто Ернан Баркос беше стрелял в гредата. Малко по-късно Деде можеше да предреши всичко за гостите, само че също удари гредата след изстрел глава.

Cruzeiro beat Corinthians to win the Copa do Brasil last night and it was wild pic.twitter.com/MfLUhYjFMc
— B/R Football (@brfootball) October 18, 2018 Коринтианс владееше доста повече топката, само че рядко доближаваше до положения. В 55-ата минута Жадсон въпреки всичко изравни от противоречива дузпа за нарушаване на Тиаго Невеш против Габриел. Главният рефер Вагнер Магаляеш употребява системата ВАР и въпреки всичко уточни бялата точка, а някогашният нападател на Шахтьор Донецк осъществя за 1:1.

Четвърт час по-късно ВАР се намеси в интерес на гостите и гол на Коринтианс беше анулиран поради нарушаване в построяването на офанзивата, а в 82-ата минута уругвайската запаса Джорджан Араскаета донесе успеха на Крузейро, откакто беше изведен в чиста позиция от Раниел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР