Крушката си има опашка, са казали хората, а тези думи

...
Крушката си има опашка, са казали хората, а тези думи
Коментари Харесай

Мрежата се тресе - ето кой се оказа бащата на Людмила от Ергенът

Крушката си има опашка, са споделили хората, а тези думи към този момент могат да се срещнат доста постоянно в мнения в обществените мрежи. Причината - бащата на Людмила от " Ергенът ", който се оказа и създател на творбата, наречена " Викът на украинската майка ", която провокира следващите бурни реакции измежду обществото.

Авторът Неделчо Костадинов признава, че проекта е от 2019-та година, но впоследствие се оказа, че той е забавен и с нещо друго - щерка му Людмила взе участие в " Ергенът " и несъмнено го раздава много скандално на моменти, не по-малко, в сравнение с съумява да реализира като резултат и баща й.



Инстаграм 

Във виртуалното пространство се появи и фотография, на която Неделчо носи на конче 4-годишната си щерка, която гледа малко ядосано, неизвестно за какво, предава Блиц. 

Въпреки че към този момент не е част от риалити формата, Людмила бе една от най-колоритните участнички в него. И в този момент по всичко наподобява, че вниманието към нея, под една или друга форма, ще се задържи още малко. 

Баща й, Неделчо Костадинов, е създател и на премиите " Златен ритон ", връчвани за българско писмено и анимационно кино.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР