Крупният обир на близо 5,3 млн. лева от инкасото на

...
Крупният обир на близо 5,3 млн. лева от инкасото на
Коментари Харесай

Обирът на инкасото разкрит заради красавица

Крупният грабеж на близо 5,3 млн. лв. от инкасото на паркинга на Ринг мол при Околовръстното шосе на София е оголен поради спекулация с хубавица, гадже на единия от бандата.

По делото има скришен очевидец, който е дал показания против групата.

Според осведомени става въпрос за мъж, също част от бандата, който хванал един от членовете й на шаблон с приятелката му и взел решение да изпее всичко.

В четвъртък Софийският апелативен съд остави дефинитивно в ареста Колин Колев-Коко, единствения арестуван за присъединяване в грабежа на инкасото на 15 ноември предходната година. Другият обвинен – Михаил Павлов-Мишо Коня към този момент лежи в пандиза за грабеж на банкомат, осъществен през 2015 година, а третият – Иван Ценков-Турчина е разгласен за търсене. Търсят се и още двама забъркани, само че те към момента са незнайни. Обвинението против тях е за присъединяване в проведена незаконна група и за въоръжен обир в изключително огромни размери.

В правосъдната зала точно стана ясно, че е бил разпитан скришен очевидец, който е разказал по какъв начин тъкмо е станал обирът. Видеотехническа експертиза е открила, че причинителите са употребявали два автомобила с украинска регистрация. Колите са крадени дни по-рано, написа " Телеграф ".

Нападателите насочили оръжия към инкасо автомобила - револвери и автомати. Заплашили гардовете с думите " Излизайте на земята! ". Принудили индивида, който е трябвало да сложи касетите в банокматите на няколко банки в мола, да им съобщи касетите, и му поставили белезници.

На водача на инкасо буса е нанесен удар с приклад. Малко по-късно наоколо до Околовръстното шосе в гориста околност в квартал " Кръстова вада " са открити два опожарени автомобила, чиито марка и модел подхождат на транспортните средства на причинителите на обира.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР