Крупен обир е извършен около 3 часа след полунощ в

...
Крупен обир е извършен около 3 часа след полунощ в
Коментари Харесай

Маскирани нападнаха склада на Джогата, задигнаха каса с 40 бона

Крупен грабеж е осъществен към 3 часа след среднощ в склада за хранителни артикули на „ Примо трейд ”, намиращ се край Сандански, на отбивката за село Лешница. Той е благосъстоятелност на бизнес дамата Даниела Джогова и е прочут в града като „ склада на Джогата ”. Докато двамата пазачи, които били на промяна, охранявали при входа на складовете в кабинката от PVC дограма, ненадейно били нападнати в тил от няколко маскирани. Нападателите, които най-вероятно са имали информация, че при пазачите има огромна сума пари, разрушили инсталираната с дюбели каса в стената, сграбчили я и избягали с лек автомобил.

Въпреки шока пазачите незабавно алармирали в полицията и в СОТ-а, към който е включен охраняемият обект. На мястото пристигнали екип криминалисти, които до 8 часа сутринта снемали показания и изяснявали детайлности за наглия грабеж.
Според осведомени с активността на компанията в понеделник вечер водачите, които се прибирали от разнос, оставяли оборотните пари в касата при пазачите. По неофициални данни в отмъкнатата каса е имало към 30 000-40 000 лева

Любопитното е, че целият търговски обект е под видеонаблюдение, занапред ще се разбере дали крадците са попаднали в обсега на камерите. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Репортер на „ Струма” се свърза с Д. Джогова тя съобщи: „ Нищо не мога да разясня за момента. Просто без коментар за страната. Съкрушена съм от всичкото това нещо. 150 фамилии се изхранват от тук. Нямам с никого дърпания, с хората се почитаме. Все отново това е дългогодишна фирма”.

На въпроса правилни ли са слуховете, носещи се из курортния град, че двамата пазачи, охраняващи обекта в нощта на случая, са набити от нападателите, госпожа Джогова нито отхвърли, нито удостовери, единствено сподели: „ Нека полицията си свърши работата, тогава ще разясня повече. Аз не съм участвала там в този миг ". /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР