Крумовград. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева присъства на откриването

...
Крумовград. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева присъства на откриването
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева присъства на откриването на рудник „Ада тепе“

Крумовград. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева участва на откриването на рудник „ Ада тепе “ в Крумовград, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание . Това е първият напълно новоразработен рудник в България през последните четири десетилетия.
Обектът дава отговор на най-строгите екологични правила, като основаните нови работни места са заети съвсем напълно от локални хора, акцентира Цвета Караянчева. По думите й чиновниците на предприятието получават отлична опция да се развиват професионално, да обезпечат по-добро бъдеще за децата си, с достолепие и независимост да избират личната си орис. Председателят на Народното събрание уточни, че положителните работни места, които обезпечават сигурност, резистентност и късмет за израстване, са доста по-ценни от златото, което ще се добива в рудник „ Ада тепе “.
Цвета Караянчева пожела на локалната общественост Крумовград да се подреди измежду общините с най-високи приходи, а на вложителите – да се трансфорат в образец за обществено и екологично виновна компания.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР