Крум Зарков от БСП влезе в задочен спор с лидера

...
Крум Зарков от БСП влезе в задочен спор с лидера
Коментари Харесай

Зарков срещу Нинова: Заявката за подкрепа за правителство на Слави Трифонов е непремерена

Крум Зарков от Българска социалистическа партия влезе в неприсъствен спор с водача на партията Корнелия Нинова във връзка с бъдещата поддръжка на Българска социалистическа партия за сформиране на държавно управление от “Има подобен народ” на Слави Трифонов.

" Заявката за поддръжка за държавно управление на Слави Трифонов е непремерена... Трябва да запазим достолепие, като заявим политическите темели, които за нас са значими... Всички в този момент бягат от отговорността кой ще е отговорен за най-вероятните бързи предварителни избори. Отговорността се носи съразмерно на изборния резултат “, разяснява в неделя Крум Зарков, който член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия в оставка.

И в събота водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която отхвърли да подаде оставка за изборния резултат, който подреди Българска социалистическа партия за трета политическа партия, съобщи, че

“Ако Слави Трифонов предложи кабинет, ние може да го подкрепим “, заявява водачът на Българска социалистическа партия.

Скандалът сред Нинова и Зарков потегли от оповестяването на изборните резултати. Михаил Миков преди дни издаде пред “Нова нюз”, че точно Крум Зарков и Янаки Стоилов са поискали оставката на Нинова поради по-слабите изборни резултати на столетницата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР