Крум се съмнява, че загубата на дядо му е свързана

...
Крум се съмнява, че загубата на дядо му е свързана
Коментари Харесай

Крум след кончината на дядо си: Много проблеми ми създаде!

Крум се съмнява, че загубата на дядо му е обвързвана с бустерната доза от имунизацията против Ковид-19
Крум загуби дядо си преди няколко дни, само че това не му попречи да напомни за проблемите, които е имал с него приживе. За тежкия миг изпълнителят заяви в обществените мрежи.

Въпреки тежката загуба обаче Крум не пропусна да захапе дядо си. Това възмути почитателите на артиста. Изпълнителят признава, че дядо му му е бил като татко, само че също по този начин признава и че приживе той му е създавал доста проблеми. Въпреки това двамата се обичали.

Припомняме, че преди 10 години възрастния човек фалшифицира подписа на внука си. Той изтегли заем в размер на 100 000 лв., който Крум трябваше да изплаща. Изпълнителят разбра за това, което е сторил дядо му, 4 години по-късно. Дядото получил сумата от лихвар, а Крум станал негов поръчител без да знае.

По-късно възрастният човек изиска амнистия от внука си, само че Крум мъчно преглътна стореното и го загатна даже в последните си думи към него. Феновете обаче са на мнение, че е грозно човек да се изпраща с неприятно и да се напомнят минали истории.
 Крум не крие, че приживе дядо му е създавал доста проблеми сн. Инстаграм
Крум не крие, че приживе дядо му е създавал доста проблеми сн. Инстаграм

Ден след кончината на дядо си Крум показа, че съгласно него сложена бустерна доза от ваксина против ковид е умъртвила дядо му. Изпълнителят твърди, че възрастният човек е поставил имунизацията прекомерно рано откакто е преболедувал от Ковид-19.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР