Крум Савов скърби за починалия известен спортен журналист Атанас Станкушев.Когато

...
Крум Савов скърби за починалия известен спортен журналист Атанас Станкушев.Когато
Коментари Харесай

Крум Савов потъна в скръб

Крум Савов скърби за умрелия прочут състезателен публицист Атанас Станкушев.

Когато оня ден прочетох, че от този свят си е тръгнал Атанас Станкушев, доста се замислих дали вечерта в предаването да кажа нещо, само че бях сигурен, че няма да ми стигне неотстъпчивост да остана спокоен или по-скоро мъжки сълзи и недостатъци да не личат доста на екран. Още повече, че просто няколко дни преди този момент си бях приказвал дълго и необятно с него.

Тръгнахме от мача Локомотив София - Спартак Плевен за купата в Плевен, екшъна сред агитките, полицията беше била червено-черни ентусиасти и " железничарите “ трябваше да се жалват. И до момента в който се координираме с Наско нещо да създадем, се оказа, че там затихна случая и се заговорихме за живота, ей по този начин за медиите, за малките екрани, за в персонален проект, професионален. И оня ден внезапно Наско го няма.

Това сподели Крум Савов в предаването си по Телевизия 7/8.

Сантиментите са значимо нещо, само че някой път те лишават човек от способността да изрази всичко, което което му напира, и то е, че Наско беше страховит човек, необикновен публицист, обаятелен и харизматичен като мъж и страховит родител, добави Крум Савов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР