Крум Савов попиля футболния Левски пред своята съпруга Мая в

...
Крум Савов попиля футболния Левски пред своята съпруга Мая в
Коментари Харесай

Крум Савов пред жена си: Левски е евроидиот

Крум Савов попиля футболния Левски пред своята брачна половинка Мая в предаването си по Телевизия 7/8. Припомняме, че нощес " сините " се изложиха в Европа, откакто бяха отстранени в шампионата Лига на конференциите от малтийския Хамрун Спартанс.

Левски е евроидиот. Този изобилен прякор му излезе с годините, тъй като те са малко като Магелан и вършат географски открития, като в страни, където футболът е нещо съвсем непознато, те отиват и съумяват да изгубят. Горе-долу беше същото нощес против Хамрун Спартанс, подкара „ сините “ Савов.

Facebook е цялостен с иронични, закачливи, смешни и фантастични като наличие мнения, както и със закачки, подигравка жлъч и насмешки. Левски си ги заслужи. Защото на фона на това, което съвсем година направи Станимир Стоилов, за този напредък, за триумфите, за Купата, за успехите над Лудогорец и това че отстраниха 100-милионен като бюджет гръцки и европейски гранд, това просто беше допустимо най-тъпото и кретенско, и да си евроидиот, с цел да загубиш от един междинен като бюджет, междинен като класа и незнаен в Европа тим. Неговият първи европейски поход, точно Левски им го обезпечава. На тези спартанци там, имаше малко сходно на българите в Левски, единствено трима бяха локалните, разяснява Крум Савов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР