Крум Крумов даде най-добро време в дисциплината "Тайм Атак" по

...
Крум Крумов даде най-добро време в дисциплината "Тайм Атак" по
Коментари Харесай

С автомобилно шоу откриха новия състезателен сезон във Видин

Крум Крумов даде най-хубаво време в дисциплината "Тайм Атак " по време на автошоу, проведено през вчерашния ден във Видин. Състезателят на АСК "Жико-Мотор спорт " завоюва конкуренцията и получи купата на регионалния шеф. В дисциплината се показаха 72-ма състезатели.
Най-атрактивно за публиката бе присъединяване на петима топ водачи от страната, изясни шефът на спортната демонстрация и ръководител АСК "Жико-Мотор спорт " Иван Иванов.
"Топ водачи по дрифт, петима души от цяла България, които возиха публиката. Това беше може би една от най-големите атракция за тях, тъй като усетиха адреналина вътре, от спортния автомобил, седнаха на мястото на навигатора. Шоуто беше необикновено. Всичко мина без произшествия ", сподели той.
Автомобилната демонстрация се организира под мотото "Да спрем войната по пътищата ". С нея бе открит новият спортен сезон. Следващата конкуренция се чака да е при започване на юли, когато ще се организира раликрос "Видин ". На 20 август е стартът на рали спринт "Грамада-Божурица ". През октомври ще се организира вторият кръг на раликрос "Видин "./БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР