Круизните кораби могат да бъдат плаващи тематични паркове, зашеметяващи хотели,

...
Круизните кораби могат да бъдат плаващи тематични паркове, зашеметяващи хотели,
Коментари Харесай

Пет неочаквани характеристики на круизните кораби от морги до затворнически килии, които се надяваме, че няма да откриете

Круизните кораби могат да бъдат плаващи тематични паркове, зашеметяващи хотели, спа центрове и транспортни средства за разкриване на света, с всевъзможни действия и хора дъска.

На борда има всевъзможни улеснения — водни паркове, салони за татуировки, голям брой заведения за хранене — само че под повърхността на пасажера се крие загадка мрежа, за която мнозина може да нямат визия.

Размерът им е впечатляващ, великански маси на хоризонта, до момента в който хиляди посетители се качват на борда, с цел да изследват и да се провиснал. Круизните кораби започнаха да надвишават океанските кораби по мярка и потенциал в средата на 90-те години на предишния век, когато от ден на ден и повече хора избраха да излязат и да видят света и мнозина харчат мъчно извоюваните си пари на борда на корабите всяка година. Според Yahoo Finance размерът на световния пазар на круизни кораби е оценен на £7,2 милиарда през 2023 година и наподобява непрестанно пораства.

Но макар известността им, ще бъдете шокирани да чуете за тези пет неща доста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР