Круизен кораб беше обхванат от брутална буря в Бискайския залив

...
Круизен кораб беше обхванат от брутална буря в Бискайския залив
Коментари Харесай

Ужасени пасажери на круизи написаха довиждане на семействата си, докато корабът им беше ударен от гигантска буря в Бискайския залив

Круизен транспортен съд беше обзет от брутална стихия в Бискайския залив през уикенда. < /p>

Ужасени пасажери описаха големи талази и виещи ветрове, които накараха кораба да се разклати.

Стотина души са ранени, заяви Би Би Си, цитирайки круизната компания, която разказа пострадванията като „ леки “. „

Мечтаната почивка се трансформира в морски призрачен сън за хората на борда на круизен транспортен съд, попаднал в жестока стихия в Бискайския залив, която остави 100 ранени през уикенда, съгласно известия в медиите.

< p> „ Хората пишеха известия на околните си при положение, че се преобърнем “, сподели неназован пасажер пред BBC News за безредното пътешестване.

Духът на откритието, кораб, ръководен от Saga Cruises, превозваше 1000 души на това, което трябваше да бъде двуседмичен круиз към Канарските острови, заяви изданието.

Но когато времето се промени, корабът реши да се върне в Обединеното кралство по-рано от предстоящото на фона на идната стихия. Докато правеше противоположното си пътешестване, плавателният съд попадна в стихия в Бискайския залив, регион край крайбрежията на Испания и Франция, прочут с бурното си море.

Сред блъскащи се талази и виещи ветрове, автоматизираната система за сигурност на кораба се е задействала, което е предиздвикало лодката да се отклони и да спре, заяви BBC. Говорител на Saga сподели пред изданието, че множеството пострадвания измежду пасажерите са настъпили в този миг и разказва множеството от тях като „ леки “.

Представител на Saga не отговори незабавно на настояването на Insider за коментар. < /p>

„ Да се ​​каже „ леки пострадвания “ е засегнатост за многото ужасяващи счупени кости, тазове, разкъсвания, шевове и така нататък, породени [на] доста остаряла пътническа клиентела “, сподели същият неназован пасажер пред BBC.

Корабът остана на мястото си, до момента в който времето се проясни, заяви изданието. Видеозапис от пътуването демонстрира големи талази отвън прозорците на кораба.

Ян Бендал, 75-годишен, пасажер на борда на круиза, сподели пред BBC че корабът не е помръднал в продължение на 15 часа, до момента в който бурята бушува към тях.

„ Беше много плашещо “, сподели тя пред изданието. „ Не съм човек, който елементарно се плаши, беше много трагично. “

Бендал сподели, че част от трапезарията е била превърната в спонтанен медицински център.

Ричард Рейнолдс, 60 година, сподели пред The ​​Daily Mail, че той и брачната половинка му са били пасажери на борда дружно с възрастните му родители. Рейнолдс сподели, че майка му е била ранена, откакто е била хвърлена на пода, когато лодката се е раздрусала.

Рейнолдс сподели, че пасажерите са били затворени в каютите си и са носили избавителни жилетки в продължение на два поредни дни, до момента в който са излизали от бурята, страхувайки се от кораба може да се преобърне.

„ Хората крещяха за живота си, нещата блъскаха и се срутваха към нас и те си мислеха, че ще умрат “, сподели той пред изданието.

Петима души бяха откаран в болница, когато корабът най-сетне съумя да дебаркира в Портсмут в понеделник, съгласно BBC.

Прочетете истинската публикация в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР