Круизът на британски летовник и редовен клиент на P&O е

...
Круизът на британски летовник и редовен клиент на P&O е
Коментари Харесай

„P&O отмени круиза ми по Карибите и ме забрани за цял живот, след като изразих опасения за безопасността“

Круизът на английски курортист и постоянен клиент на P&O е анулиран и му е наложена доживотна възбрана да употребява още веднъж компанията, откакто той твърди, че повдигна опасения за сигурността.

Компанията обаче споделя, че фрапантните дейности са подхванати едвам откакто опитите за помиряване със Стив Кид се провалят и той се е присъединил в акция в обществените медии, употребяваща „ неточна информация “ и насочи личните си закани да анулира бъдещи резервации.

Пенсионерът и татко на две деца Стив от Сидърстоун, Норфолк, имаше двуседмичен карибски круиз, запазен за по-късно този месец, само че се тормози, че би трябвало да излети посредством Maleth Aero. Както разкрива Mirror, под наем полет на самолетната компания през декември е прелетял през „ страшна турбуленция “, както се твърди без авансово предизвестие, вследствие на което една пътничка си е счупила врата.

Стив, 66, споделя, че той и неговите на брачната половинка Илейн, 62, беше казано единствено, че полетите им до Антигуа - би трябвало да бъдат нае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР