Кросплатформен емулатор за компютри, конзоли, смартфониRetroArch добавя постоянно игри и

...
Кросплатформен емулатор за компютри, конзоли, смартфониRetroArch добавя постоянно игри и
Коментари Харесай

RetroArch – изпълнява стари игри на съвременни устройства

Кросплатформен емулатор за компютри, конзоли, смарт телефони

RetroArch прибавя непрекъснато игри и емулирани конзоли към библиотеката си (източник: RetroArch)

Програмата RetroArch дава опция за стартиране на типичен игри и остарели приложения на съвременни компютри и геймърски конзоли. Тя се явява интерфейс за емулатори, гейм енджини и медийни плейъри, който отстрани проблемите със съвместимостта.

RetroArch е кросплатформен програмен продукт, който работи на всички известни платформи, включително Windows, Linux, macOS, Android, iOS, Blackberry, Playstation 3, PSP, Playstation Vita / TV, Xbox, Xbox 360, Gamecube, Wii, Wii U, Nintendo 3DS, Rasberry Pi и други

Интерфейсът на програмата прилича този на конзолата PS3, със стилното XMB меню. Разработчикът прибавя непрекъснато игри и емулирани конзоли към библиотеката на приложението, които потребителите могат да смъкват и прибавят към личните си сбирки благодарение на вградения модул за възобновяване.

RetroArch открива автоматизирано сбирката от игри и ги сортира. Предвидени са огромен брой варианти за настройване на програмата, включително драйвери, потребителски интерфейс, плейлисти, дискретност, достижения, меню, аудио, видео и други параметри.

Имайте поради, че RetroArch употребява доста систематични запаси и може да не работи добре на машини със слаба графика. Но безспорно това приложение ще се хареса на почитателите на старите типичен игри, които ще могат да смъкват и пускат обичаните си заглавия на модерните изчислителни устройства.

Даунлоуд: RetroArch
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР