Кросът ни събра с Цветан Цветанов. Заедно тичахме в парка

...
Кросът ни събра с Цветан Цветанов. Заедно тичахме в парка
Коментари Харесай

Веселин Маринов: С Цветан Цветанов няма какво да ни раздели

Кросът ни събра с Цветан Цветанов. Заедно тичахме в парка и си казвахме " здрасти ". Тогава той беше зам.-кмет на София и аз имах един проблем със зала 1 в НДК. Той ми оказа помощ и по този начин станахме другари. Спортът ни събра.

Това сподели в предаването " Тази събота " по БТВ артистът Веселин Маринов, който разяснява връзките си с някогашния зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. " С него няма какво да ни раздели. Сега той минава през сложен интервал от живота си, само че аз знам какъв човек е той. Знам, че постоянно е бил почтен и същински. Двамата дружно одобряваме насладата от триумфите и дружно се борим с проблемите. Така вършат същинските другари ", безапелационен бе Маринов.

Той разяснява и думите на премиера Бойко Борисов, че не желае към този момент Веселин Маринов да пее на предизборните прояви на ГЕРБ. " Не мога да кажа, че бях доста щастлив от думите на премиера. Разбира се, че бях наскърбен. С тези думи той подцени и омаловажи това, което съм направил за ГЕРБ. Винаги съм се раздавал, само че хубавото е, че това е неговото мнение и към този момент го знаем. Аз не преставам напред и към този момент преглътнах тази мъка ", сподели още Маринов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР