Кронпринцесата Катарина-Амалия от Холандия ще участва в първия си държавен

...
Кронпринцесата Катарина-Амалия от Холандия ще участва в първия си държавен
Коментари Харесай

Приземеното възпитание, което направи бъдеща кралица: Как държавното образование на принцеса Амалия, работата на непълен работен ден и близостта с родителите й я подготвиха за ролята на живота й, тъй като тя трябваше да присъства на първия си държавен бан

Кронпринцесата Катарина-Амалия от Холандия ще взе участие в първия си държавен прием идната седмица дружно с родителите си, оповестяват холандските медии

Тя посещаваше държавно главно учебно заведение покрай фамилния си дом в Хага и караше колелото си всеки ден, тъкмо като нейните връстници. След това тя отиде в протестантско приблизително учебно заведение.

Приятели от детството на принцесата споделиха на BBC на нейния 18-ти рожден ден, че Амалия е тъкмо като всички останали възпитаници когато беше ученичка - единствената разлика беше, че когато се прибираше с велосипеда си у дома в края на деня, тя се връщаше към двореца Huis ten Bosch.

Родителите й дадоха образец, когато отгледаха Амалия, като крал Вилем-Александър преди този момент разкри, че той и родената в Аржентина кралица Максима са щастливи, тъй като са „ открити и почтени “ един с различен.

Може би повода, заради...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР