„Кризите в България се задълбочават, вместо да намират решения. Новото

...
„Кризите в България се задълбочават, вместо да намират решения. Новото
Коментари Харесай

Иван Тотев пред Жени ГЕРБ в Пловдив: Кризите в България се задълбочават, вместо да се решават от новите управляващи

„ Кризите в България се задълбочават, вместо да намират решения. Новото болшинство в Народното събрание бездейства. Никакви ограничения за поддръжка, единствено голи обещания виждаме досега от управляващите” – това съобщи регионалният координатор и депутат от ГЕРБ инж. Иван Тотев на отчетно-изборното заседание на партийната конструкция на дамите в Пловдив. „ Ние предложихме обезщетения и съответни хрумвания за поддръжка на хората и бизнеса, само че нашите оферти се отхвърлят от мнозинството”, сподели още той.

Иван Тотев благодари на членовете на Жени ГЕРБ, че жертват от персоналното си време и интензивно участват в публичния и партиен живот в града.

Доскорошният началник на структурата в Пловдив доктор Валерия Славова, която към този момент е член на НИС на Жени ГЕРБ, прочете одобрение от името на координатора на националната конструкция Екатерина Йорданова.

За нов началник на организацията на ЖГЕРБ в Пловдив бяха номинирани Боряна Узунова, Анастасия Маташева и доктор Иглика Казанджиева, за учредителен секретар – Вера Тоскова, Анастасия Маташева и Любка Генчева, а за членове на Управителния съвет на структурата – Боряна Узунова, Анастасия Маташева, Росица Аршинкова, доктор Иглика Казанджиева, Любка Генчева, Ирина Мангадашева и Анета Господинова.

Съгласно Устава на партията решенията се вземат от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, чийто член е и регионалният координатор и народен представител инж. Иван Тотев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР