Кризисният център, сформиран към Община Мездра, изпълни няколко заявки, подадени

...
Кризисният център, сформиран към Община Мездра, изпълни няколко заявки, подадени
Коментари Харесай

Община Мездра подпомага нуждаещи се да си купят хранителни продукти и лекарства

Кризисният център, образуван към Община Мездра, извърши няколко поръчки, подадени на горещите телефони в Общината от нуждаещи се хора, за закупуване на хранителни артикули и лекарства. Вчера дежурният екип оказа помощ на 80-годишна жена, която живее на улица „ Св. св. Кирил и Методий “, да се достави със артикули от първа нужда, а през днешния ден се отзова на молбите на двама поданици на селата Горна Бешовица и Елисейна да им бъдат закупени медикаменти. Втората поръчка е изпълнена със съдействието на кмета на Елисейна Валентин Илиев.
Община Мездра припомня, че всеки работен ден от 9 до 16 часа на тел. 0885 114 607, 0888 664 168 и 0879 830 900 се одобряват поръчки от самотно живеещи, трудноподвижни, заболели или възрастни хора без близки за закупуване на хранителни артикули и лекарства.
Заявки, получени до 12 часа, се извършват още същия ден, а поръчките, постъпили след този час, ще бъдат изпълнени на идващия ден предиобед.
Средствата за покупките се обезпечават от нуждаещите се лица.
След закупуване на продуктите и медикаментите, чиновниците на общината и доброволците, ангажирани с доставката, показват касов бон на съответния ползвател на услугата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР