Кризата в Ювентус доведе до още едно логично следствие. Шефовете

...
Кризата в Ювентус доведе до още едно логично следствие. Шефовете
Коментари Харесай

Спират преговорите за нови договори в Ювентус

Кризата в Ювентус докара до още едно разумно разследване. Шефовете на клуба взеха решение да прекратят договарянията с всички футболисти с изтичащи контракти. Това е краткотрайно решение до момента в който се откри правилния път за излизане от комплицираната обстановка, в която клубът се намира, оповестява " Гадзета дело Спорт ".

" Старата госпожа " се показва трагично от началото на сезона. Отборът записа някои много неприятни резултати в Серия " А " и се намира едвам на 8-ото място с 13 точки. Още по-лоша обаче е обстановката в Шампионската лига, където " бианконерите " имат 1 победа и 3 загуби и са пред много ранно отпадане от шампионата.

Една от аргументите за преустановяване на диалозите за новите контракти на играчите е, че в клуба желаят всички да бъдат съсредоточени единствено върху представянето си на терена и да не се разсейват с нищо друго. Друга причина за това е, че в случай че рецесията продължи и се стигне да промяна на треньора, новият ментор би трябвало да има опция самичък да реши на кои играчи ще разчита и от кои няма потребност.

Сред играчите с изтичащи контракти през лятото са Хуан Куадрадо, Алекс Сандро, Адриен Рабио, Анхел ди Мария, Мануел Локатели и други

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР