Кризата в съблекалнята на Манчестър Юнайтед е заради битката в

...
Кризата в съблекалнята на Манчестър Юнайтед е заради битката в
Коментари Харесай

Раздор в Ман Юнайтед: Роналдо притиска Магуайър да му даде капитанската лента

Кризата в съблекалнята на Манчестър Юнайтед е поради борбата в капитанската позиция сред Хари Магуайър и Кристиано Роналдо, който желае да вземе лентата от британския бранител, предава. След като пристигна от Юве през лятото, португалецът получи първа облага от Единсон Кавани – уругвайският Матадор му отстъпи своя №7.

Сега Роналдо протяга ръка и към капитанската лента, а британската преса отразява като сапунена опера войната сред Хари Магуайър и Кристиано Роналдо за капитанството на Манчестър Юнайтед.

„ Daily Mail “ приказва за „ битка за власт за капитанската позиция на Манчестър Юнайтед “, в която Ралф Рангник се опита да посредничи сред англичанина Хари Магуайър и португалеца Кристиано Роналдо.

Очевидно и двамата играчи са имали диалози и желанието на Кристиано било да вземе лентата, с цел да направи услуга на Магуайър – като отстрани напрежението от него, което тегне поради слабите му мачове в последно време.

Проблемът е, че Магуайър отхвърля да сдаде вечно капитанската лента на Манчестър Юнайтед и се усеща зарязан в съблекалнята.

Защо е „ неизбежно “ Кристиано Роналдо да смъкна Хари Магуайър като капитан на Манчестър Юнайтед? Планът на Ралф Рангник Кристиано Роналдо да стане наставник на Джейдън Санчо, Скот Мактоминей и Маркъс Рашфорд се преглежда като директно предизвикателство за статута на Магуайър като водач в съблекалнята.

„ Първоначално Кристиано Роналдо молеше играчите да поддържат Хари Магуайър. Но казусът е, че мениджърът в този момент желае Роналдо да бъде ментор на всички тези по-млади играчи. Това остави Хари в ничия земя, защото той е капитан и той да споделям и да последвам това, което споделя Роналдо, тъй че всичко да е прелестно “, изяснява източник на „ The Mirror “ за съответната „ Игра на тронове “, която се играе в съблекалнята на „ Олд Трафорд “.

Според „ The Mirror “ е "неизбежно " Кристиано Роналдо да смъкна Хари Магуайър като капитан на Юнайтед.

EXCLUSIVE Cristiano Ronaldo and Harry Maguire in Man Utd captaincy row as Ralf Rangnick faces fresh crisis

✍️
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР