Кризата в отношенията със Запада е в резултат от кръстоносния

...
Кризата в отношенията със Запада е в резултат от кръстоносния
Коментари Харесай

Лавров: Кризата в отношенията със Запада е заради кръстоносн...

Кризата в връзките със Запада е в следствие от кръстоносния поход на НАТО . В сички отговорни, включително и наемници, ще дават отговор за военните закононарушения в Украйна, подчерта  съветският външен министър Сергей Лавров на съвещанието на Организация на обединените нации и отхвърли на равнище външни министри западните обвинявания, касаещи войната в Украйна, като разкритикува, по думите му, " безнаказаността " на Киев, предадоха международните организации.

В Киев има нацистка тоталитарна страна и Украйна е останала ненаказана за дейностите си от 2014 година

" Съединени американски щати и техните съдружници със съучастието на интернационалните организации за отбрана на правата на индивида прикриха закононарушения, осъществени от режима на Киев ", сподели Лавров.

" Киев дължи безнаказаността си на своите западни сътрудници " , акцентира Лавров пред западните си сътрудници, както и пред украинския външен министър Дмитро Кулеба, който също бе на съвещанието.

Западните страни се явяват страна в спора в Украйна - тези, които доставят Киев с оръжие, са заинтригувани от продължението на спора и отслабването на Русия ", сподели още Лавров, представен от РИА " Новости ".

Той също по този начин отхвърли и работата на Международния углавен съд, в който Русия няма никакво доверие . Лавров сподели, че Международният углавен съд не е обърнал внимание на над 3000 сезирания за закононарушения против жителите на Донбас.

" Русия разполага с доста доказателства за незаконните дейности на ВСУ ", сподели още Лавров на съвещанието на Секретен сътрудник на Организация на обединените нации по тематиката Украйна. Той прикани генералния секретар Антониу Гутерииш да употребява престижа си и да изиска от Киев листата на всички хора, които са починали в украинския град Буча, като означи, че това до този миг интересува единствено Русия.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР