Кризата в Нигер за пореден път разкри истинският лик на

...
Кризата в Нигер за пореден път разкри истинският лик на
Коментари Харесай

Костадинов: Защо няма нигерски знаменца по профилите, плач за нигерските деца и призиви за военна помощ?

Кризата в Нигер за следващ път разкри същинският лик на озверелия човеконенавистен фашизъм, проповядван от така наречен демократична общественост, разяснява водачът на " Възраждане "  Костадин Костадинов на страницата си във Facebook.

" Вече две седмици в Нигер има рецесия. Армията взе властта, обърна политическия курс на страната от Съединени американски щати към Русия, на път е да изхвърли непознатите военни бази (на Франция) от територията си, декларира желание да национализира непознатите концесии на своя земя. На процедура - гражданска война, невиждана от дълго време по света, и сравнима с такива крупни събития като Кубинската гражданска война на Фидел Кастро. На всичкото от горната страна някои прилежащи страни, марионетки на Съединени американски щати и Франция, заплашват Нигер с интервенция и окупация, а самата Франция непосредствено бомбардира Нигер.

Откъдето и да го погледнеш, това си плаче за сърцераздирателна акция от страна на родната фашизмократична общественост. Погазени са изконните еврофашистки полезности (преклонение пред Съединени американски щати, даване на ресурсите за плячкосване от Съединени американски щати или европейски страни, предоставяне на военни бази и т.н.), има интервенция на архиврага Русия, здравите марионетни сили от чужбина се готвят за война.

Само че няма нигерски знаменца по профилите, няма рев и сълзи за бедните нигерски деца, няма апели за военна помощ. Няма нищо. А няма, и няма да има, заради една доста елементарна причина - на домораслите ни фашисти не им пука за каквито и да било човешки същества с изключение на за тях самите. Те и Украйна ненавиждат и ненавиждат, и сега, в който украинският народ отхвърли нацисткият марионетен режим, ще изразят тази своя ненавист напълно намерено. Най-вече, несъмнено, ненавиждат Русия, само че защото Нигер е толкоз надалеч от тях, че родните жълтопаветни мизантропи даже не могат да го намерят на картата, в този случай някак си пропущат постоянната антируска акция. А като почнат да търсят се двоумят за Нигер ли ставаше дума, или за Нигерия.

Има моменти, в които се чудя кое е по-силно проявено в античовешката евроатлантическа навалица - лицемерието и човекофобията, или потресаващата нецензурност и неначетеност, гарнирани с високомерно пренебрежение към всички останали хора. Едно е ясно обаче - рецесията в Нигер за следващ път разкри същинският лик на озверелия човеконенавистен фашизъм, проповядван от така наречен демократична общественост. ", написа Костадин Костадинов в страницата си в обществената мрежа Facebook.

Какво още написа Костадинов може да видите тук: https://www.facebook.com/photo/?fbid=828019108887108&set=a.452502553105434

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР