Кризата в италианския Сампдория става все по-сериозна. Тимът от Генуа

...
Кризата в италианския Сампдория става все по-сериозна. Тимът от Генуа
Коментари Харесай

Хари Уинкс дебютира за Сампдория при загуба от Емполи

Кризата в италианския Сампдория става все по-сериозна. Тимът от Генуа записа следващо проваляне в Серия А. В мач от 18-я кръг на италианския шампионат, Сампдория отстъпи с 0:1 на Емполи на стадион „ Карло Кастелани ”. Единствения гол в срещата осъществя Тайрън Ебуехи при започване на втората част. Попадение на Омар Коли надълбоко в добавеното време пък бе анулирано поради игра с ръка на Маноло Габиадини преди централният защитник да се разпише във вратата на домакините.

Тимът на Емполи доигра срещата в числено понижен състав. Адриан Исмайли получи контузия близо 10 минути преди края, а Санети към този момент бе направил разрешените пет смени в срещата. Така домакините останаха с човек по-малко, което за тяхно благополучие не се оказа решаващо за крайния излаз на срещата.

Мачът ще се запомни и с дебюта на Хари Уинкс за Сампдория. Уинкс бе притеглен в тима от Тотнъм, само че до този миг бе малтретиран от редица травми.

След следващата загуба отборът на Деян Станкович остава на предпоследното място във краткотрайното класиране в Серия А с актив от едвам 9 точки след 18 мача. Емполи се откъсна от зоната на изпадащите и към този момент е 12-и с 22 точки в актива си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР