Кризата с разходите за живот и състоянието на жилищния пазар,

...
Кризата с разходите за живот и състоянието на жилищния пазар,
Коментари Харесай

`Преобразувах училищен автобус за £3500 в дом-мечта - душът в гората е невероятен`

Кризата с разноските за живот и положението на жилищния пазар, наподобява по целия свят, затрудняват всеки да наеме жилище парцел и на практика неосъществим за закупуване. Не е изненадващо, че от ден на ден и повече хора се обръщат към различни ограничения - в това число дребни домове и преобразяване на транспортни средства в място за живеене.

Една двойка, която реши да поеме нещата в свои ръце и да сътвори и построи собствен дом, е Манди и нейният брачен партньор Ритомо, и двамата на 32 години. Японските учители преустроиха остарял учебен рейс, който струваше £3500 ($6000) в уютно пространство, където живеят с кучето си Оскар. Показвайки напредъка в обществените медии, двойката от Канада разкри тъкмо по какъв начин са основали пространството и даже призна, че не са имали предходен DIY опит.

Говорейки извънредно пред Mirror, те споделиха зашеметяващото пространство в поредност от изображения, обяснявайки, че са били нужни към две години усилена работа, с цел да се почувства приключено, само че те са живели в не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР