Кризата с публичните финанси е на преден план, тя трябва

...
Кризата с публичните финанси е на преден план, тя трябва
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Готови сме да правим компромис с партийния си интерес, за да може България да има правителство

Кризата с обществените финанси е на напред във времето, тя би трябвало да бъде решена без да се трансформира данъчната система, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, представен от БГНЕС.

Днес кандидат-депутати от ГЕРБ организират среща с управлението и представители на КНСБ.
България би трябвало да има обикновено, умело държавно управление с съответна солидна парламентарна поддръжка и доста ми се желае всички политически водачи да потъпчат конюнктурните си пристрастености, тъй като като имаме бюджетна, енергийна и задаваща се рецесия на сигурността, няма потребност и от политическа, прикани Дончев.

Ние сме подготвени даже да вършим компромис с конюнктурния си партиен интерес, с цел да може България да има държавно управление, добави още Томислав Дончев.

Според него, за някои политици войната в Украйна е като риалити формат, само че акцентира, че тя е сериозна с към този момент няколко десетки хиляди жертви.

Икономическите последствия от нея няма да изчезнат за година или две. Тя ще завърши или с неподходящ за всички ни резултат, или ще продължи дълго. Накъсването на веригите на доставки, подбудени освен заради рецесията с енергийните запаси, само че и поради войната, ще окажат резултат върху всички ни и в този момент от ден на ден би трябвало обединяване, съобщи още Дончев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР